neděle 23. června 2013

A zase znova!

Těžko říct, zda to bude začátek po všech stranách skvělý. Doufám, že hlavně po stránce mé rodiny ANO!
Je to již 3. blog. První ukončen z důvodu vyčerpání kapacity,...druhý neukončen, běží dál,...ale my začínáme nový život, ani nevím proč, nemáme tajemství,...ale děje se kupa věcí,...bohužel i nepříjemných a tím, že se zde nedají zamykat články,...volím tuto cestu. Cestu nového blogu.
Co se vlastně stalo? Ve stručnosti a v takové té neutralitě. Manželova mamka si našla přítele ve věku jejího syna. Budiž ji přáno, hlavně, ať je spokojená a šťastná. Nám ale začal chodit v bytě/bydlíme v jejím domě, průchozí přes naší část/ pro nás cizí člověk. My tady pracujeme, rekonstruujeme, splácíme úpravy,..bydlíme ve 2+1 nekuřáci s kuřáky o patro víš, navíc v domě, kde na manžela není napsán ani práh před dveřmi. Vím, naše chyba, ale manžel je jedináček, koho by toto napadlo. Hledali jsme společné řešení. Nejprve navrhli, že jim máme sehnat byt, že se odstěhují a sem budou jezdit na víkendy,...fajn. Manžel sháněl, našel zaplatil poplatky,....a maminka si to rozmyslela, co na to řeknou sousedé. Navíc, moc tomu vztahu sama nevěří, to jsme slyšeli několikrát i to, že se rozejdou/což jsme nechtěli, jen ať je spokojená/. Tak jsme ji teda řekli, že si byt najdeme my. Asi tom nevěřila, má stále pocit, že jsme tady kvůli baráku, ne kvůli tomu pomoci ji, když ji umřel manžel.
Teď, když zjistila, že byt opravdu máme, chová se dost pro mne zajímavě, řeší, že nám nic nedluží,ať ji dáme klidně k soudu, ať ji necháme přístup na internet, zaplatíme ještě vodu,...platíme vše my. Ale že by se zeptala, kdy uvidí své vnuky??? Jak se mají v lázních?? My po ní nic nechtěli, bylo by fajn, kdyby dostála slibu, že barák na manžela napíše, s doživotím pro ni. Neřešili bychom ani korunu, kterou jsme tady dali a které stále dáváme. My se stěhujeme, že chceme žít v soukromí, jen s našimi dětmi. Navíc si ulehčit život, nebudeme muset děti vozit do škol, na treningy, za kamarády...a zpět.
Stěhujeme se!

Žádné komentáře:

Okomentovat