středa 6. listopadu 2013

Noční překvapení

v 1,08 hod přichází Dominik se zvonícím mobilem mého manžela. Než si ho manžel převezme, mobil se utišil. Otáčím se na druhý bok a posílám Domču spát. Za minutu slyším ťukání, vstávám a jdu ke dveřím,...dívám se kukátkem a tam policajt. Otvírám dveře a hlavou mi letí, co se mohlo komu stát. Po zjištění, že stojí u správných dveří, mi oznamuje, že nám vykradli auto, že budou čekat na manžela venku. Jdu do ložnice a tam už manžel s policii mluví přes telefon,...volali znova, v tu noc asi po 5. Vyšel ven a zpět byl za cca 10min, čekalo se na vyšetřovačku, snad ho chytili a potřebují důkazy. Běhali tady i s psovody,....což je chválí.
Po vykradení v Ostravě úplně jiný přístup. Jen teda kolik lidí bylo a ještě bude zapojených kvůli jednomu feťákovi:-(
PS: Dominik to celou noc prožíval, třepal se strachy. Ráno ho nechal manžel doma. Další dva to prospali a nemají o ničem ani tušení.

2 komentáře:

  1. Tak to žasnu, takovýhle přístup. To v Praze nemáme. Tady se kvůli vykradenému nebo ukradenému autu sepíše max. protokol kvůli pojišťovně a dál se neřeší. A že s tím máme bohaté zkušenosti!

    OdpovědětVymazat
  2. Ali, já taky žasla, v Ostravě je to stejné jak u Vás a tady běžně taky. Ale chytili ho a potřebovali důkazy :-) Policajt v civilu ho vyrušil, než ho chytil, volal posilu:-)

    OdpovědětVymazat