čtvrtek 26. prosince 2013

2. svátek vánoční

Bohužel ráno po snídani začalo balení, rychle to uteklo.
Ale po příjezdu pana majitele, kdy jsme si popovídali, zaplatili, tak jsme hned ZAREZERVOVALI příští vánoce. Tak i v příštím roce budeme všichni spolu, jen doufáme, že příští rok budou i babička s dědou, Ti jediní nám tam chyběli:-(
Přijeli jsme domů, vybalili, já u pohádky lehce zdřímla a šli jsme na procházku.
Stavili jsme se ke kamarádce Olince a pak domů, pěkně odpočívat.

PS: jsme zapomněla, že doma nás čekaly ještě dárečky,.....já dostala koloběžku,....není složená, tak až bude, bude i foto!
Jsem musela být ale hodná!

2 komentáře:

  1. Pročetla jsem vánoční články a musím říct, že trochu závidím. Tu soudržnost, ochotu sejít se, komunikovat , ale moc vám to přeju. Tak trochu beru vzorek do let budoucích, až se třeba rozrosteme. Fakt moc prima Vánoce, ty Vaše.

    OdpovědětVymazat
  2. Ivi, je to opravdu parádní, máme to tak druhý rok a máme rezervaci i na rok příští. Ale je fakt, že je nás moc. Sehnat penzion pro tolik lidí je problém:-) Teda problém, jak se to vezme, jsou to vánoce a chceme i komfort, jako být pohromadě, když chceme, ale mít i možnost se zavřít a být sám. Mít možnost jít na WC a nečekat frontu. Loni jsme měla obavu, jak se budou snášet děti, přeci jen tolik pokupě. A je to úžasné, užíváme si to s nimi.

    OdpovědětVymazat