neděle 9. března 2014

Souhrn posledních dní

Ani tak nějak nevím, co psát, ne že by se nic nedělo, dělo a mnoho, ale po čtení blogu Klárky, které Matyáš nakreslil obrázek a na kterou stále myslíme, si říkám, že vše jsou prkotiny. Jen se bojím, že tento názor nebudou mít ve škole u Dominika.

Domču rovnátka hodně pozlobila, ale už se to konečně uklidnilo a dnes asi odpoledne nasadíme na pár hodin gumičky, teda až se vrátí ze zápasu. Zatím se jim daří a vedou tabulku, ještě jeden zápas a uvidí se, zda postoupí do finále o mistra republiky. Ve škole už to tak pozitivní není. Byla schůzka ve škole, ohledně hrubého porušení kázně, snad to bylo jen pubertální zkoušení a pochopil vše, co jsme mu všichni vysvětlili.
Učení, tam bude muset více zabrat. Pozitivní je, že učitelé mají příkaz ředitelky, že pokud si Dominik donese sám deníček na úkoly, že ho musí podepsat. I s tímto měli někteří problém.
Já doufám, že se uvolní místo v jiné, nám doporučené škole, ale i plus je, že "ten" tvořitel většiny problémů, je v naší škole v podmínce a od 8. třídy už s Domčou chodit nebude. Ale házet vše na něj nechci, v 7. třídě by měl mít Dominik už rozum a přemýšlet sám.
Dnes nám řekli, že jedou na turnaj do Trnavy, je to během školy, za 2 týdny,....snad ho ve škole pustí.

Kubík, jeden den ketoacidoza, jinak se zdravotně drží, jak ve škole, to netuším, dle snad OK. Uvidíme na třídních schůzkách.

Matyášek, ve škole 1x poznámka, za půlrok dobrý :-) Jinak vše zvládá. Stále chce být brankářem, když jde jako hráč na trénink, tak je z toho dost smutný, ale dnes dostal pochvalu, že jako hráč na prvním tréninku byl super, mu se jasně že líbil trénink druhý, kde byl brankář:-) Včera měl dokonce oba tréninky brankářské.
O víkendu měl u nás doma Péťu. Trpělivě s ním chodil na tréninky, pěkně si spolu hráli, doma i venku, bylo to moc fajn. Jen našeho Matyho to nějak zmohlo. Dnes usnul ještě před obědem a teď stále ještě spí a to už je 3,5hodiny.Tak snad opravdu jen únava.



Žádné komentáře:

Okomentovat