čtvrtek 30. ledna 2014

Vysvědčení

A je to tady:-)
Hodnocení práce za  první školní půlrok.
Matyášek, samé 1, ale chuděrce trošku "lepilo", když jsem mu vysvědčení přinesla a ptala se, co si myslí, že má, ta se rozplakal, že z Jč 2:-) Tak jsem ho musela uklidnit, že nemá, že přeci na tom zapracoval a nosil jen samé 1. Dle p. učitelky, je šikovný, je svůj, je jiný,......pracuje jak má, u toho si kreslí, stříhá, maluje,....ale svou práci vždy odevzdá, většinou má za 1, často i s hvězdičkou a pak šup 3:-) Takže např. diktáty: 12 známek, 2x3, 4x1 a 6x 1 s hvězdičkou. Hold se občas zapomene a tvoření je silnější, tak nemá čas si to po sobě zkontrolovat.

Dominik, tak to se moc rozepisovat nebudu, jelikož víme, jak na tom byl, je to úspěch, že nepropadá, nicméně, vidět jen to vysvědčení, tak to se mnou sekne. Co dodat, např. z HV 4. Takže jsme to probrali, domluvili se, na čem musí zapracovat a že známky jsou u něj většinou důsledek jeho chování.

Kubík, tak tady musím pochválit, měl kupu jedniček, což u něj nebývá zvykem, sice se tam prodrala jedna 4, bohužel od p. profesorky, co ho nechala dělat opravnou zkoušku. Tak musí na tom hodně zapracovat, ať nemá opět pokažené prázdniny.

Závěr: všichni tři dostali za něco pochvalu a za něco doporučení, co a jak zlepšit. Tak snad konec roku bude ještě veselejší:-)

Žádné komentáře:

Okomentovat